Customer service
Telefonisch bestellen of opzeggen?
Bel ons:
088-0505013
het zakelijk leestafelabonnement
Speciale service voor uw klanten:

het zakelijk leestafelabonnement

Het zakelijk leestafelabonnement biedt u veel flexibiliteit. U bepaalt zelf welke kranten u op welke dagen wilt ontvangen en hoeveel. Een of meer dagbladen voor u en uw klanten, dagelijks bezorgd zoals u het wenst. Maak uw keuze uit maar liefst 13 titels, voor op een leestafel of in een koffiehoek. 

Interesse in een zakelijk abonnement?

Voor meer informatie ga naar

www.leestafelkrant.nl

Veelgestelde vragen

Kan ik Trouw meteen lezen?

Ja! Direct na aanvraag van uw Trouw-abonnement sturen wij u een e-mail met uw inloggegevens waarmee u meteen kunt inloggen en beginnen met lezen. Hebt u (ook) een papieren krant aangevraagd, dan ontvangt u deze ongeveer een week na aanvraag of op een later moment indien u zelf een ingangsdatum hebt gekozen.

Kan ik het Trouw-abonnement makkelijk opzeggen?

Ja, na uw gekozen kortingsperiode kunt u Trouw maandelijks opzeggen.

Wanneer vindt de eerste afschrijving plaats?

Omstreeks 8 dagen na het aanvragen van uw Trouw-abonnement zullen we het eerste termijnbedrag afschrijven van het door u opgegeven IBAN-nummer.

Heb ik bedenktijd na het bestellen van het Trouw-abonnement?

Ja, u hebt na het afsluiten 14 dagen herroepingsrecht.

Indien ik toestemming geef om berichten te ontvangen per e-mail, wat kan ik dan verwachten?

U ontvangt een bevestiging van uw aanvraag en uw contract. Verder zullen we u per mail benaderen met relevante productinformatie, nieuws en aantrekkelijke aanbiedingen van Trouw. U kunt zich onderaan de mail altijd afmelden indien gewenst. Uiteraard gaan we zorgvuldig om met uw persoonlijke gegevens.

Kan ik als abonnee gebruikmaken van deze aanbiedingen?

Elke abonnee heeft ooit een korting ontvangen bij introductie. De actieprijzen op deze site zijn alleen geldig voor nieuwe abonnees die de afgelopen 6 maanden geen abonnement hebben gehad op Trouw. Hebt u een abonnement op een andere krant van DPG media, dan krijgt u extra korting. Voor meer informatie belt u met Klantenservice, 088 0505013

Ik wil een tweede abonnement op een krant van DPG Media, krijg ik nu extra korting?

Ja, als u al een abonnement heeft op een andere krant van DPG Media krijgt u extra korting. Voor meer informatie belt u met 088 - 0505013.

Hoe laat wordt de krant bezorgd?

Doordeweeks vóór 07.00 uur in de ochtend en op zaterdag vóór 09.00 uur. De digitale krant is elke ochtend om 06.00 uur beschikbaar.

Wat is het verschil tussen een digitaal en een digitaal basis abonnement?

Met het abonnement ‘Digitaal Basis’ krijgt u volledige toegang tot alle artikelen op trouw.nl en in de app.

Het 'Digitaal' abonnement biedt daarbovenop de Digitale Editie en de digitale krant. De digitale krant, een digitale versie van de papieren krant, staat elke ochtend om 5.00 uur voor u klaar. U kunt de krant makkelijk digitaal doorbladeren en elk artikel openklikken in een handige leesweergave. Met de Digitale Editie bieden we u de meest optimale leeservaring op smartphone en tablet. Ontdek elke dag het nieuws uit de krant, verrijkt met video, extra foto’s en podcasts.

Klantentservice afbeelding

Heeft u al een abonnement op Trouw en heeft u een vraag?

Ga naar klantenservice